Our Blog


  • September 30, 2014

Video Editing Job Vacancy

We are Subtube Studio, a Jakarta based Video Production & Post Studio and we are looking for young and talented people to join our team. Members of our team should have these qualifications: • Honest, organized and highly motivated • Able to work under pressure and tight deadlines. • Translate client’s feedback into usable creative concept. • Work with […]

  • September 30, 2014

Web Developer Job Vacancy

We are Subtube Studio, a Jakarta based webdesign studio and we are looking for young and talented people to join our team. Members of our team should have these qualifications: Organized and highly motivated Able to work under pressure and tight deadlines. Strong interest in all online technologies, apps, mobile, social networking, etc. 1. Web […]

  • September 30, 2014

Video Editing Job Vacancy

We are Subtube Studio, a Jakarta based Video Production & Post Studio and we are looking for young and talented people to join our team. Members of our team should have these qualifications: Honest, organized and highly motivated Able to work under pressure and tight deadlines. Translate client’s feedback into usable creative concept. Work with […]

  • September 30, 2014

Subtube Studio Job Opening

We are Subtube Studio, a Jakarta based webdesign studio and we are looking for young and talented people to join our team. Members of our team should have these qualifications: Organized and highly motivated Able to work under pressure and tight deadlines. Strong interest in all online technologies, apps, mobile, social networking, etc. 1. Web […]

  • September 30, 2014

Demam Piala Dunia

Demam piala dunia emang dimana-mana. Bahkan sampai di kantor pun tidak hanya kita semua sibuk mencari antenne yang tepat untuk bisa nonton siaran langsung pertandingan sepak bola, tapi dari orderan job yang masuk ke kita pun juga berhubungan dengan bola. Client kita Tempo Group dengan brandnya bodrex dan hemaviton ingin membuat campaign di Facebook page […]

  • September 30, 2014

Subtube Studio is looking for a Junior Web Developer

Subtube Studio is a web design studio based in South Jakarta, Indonesia. Learn more about us at our website. We are currently looking for a Junior Web Developer to join our team. Job Description: Developing, testing, maintaining websites & mobile sites. Work with Web Designer, Project Manager. Requirements: Has good knowledge of (X)HTML, CSS and Javascript (Jquery). […]

  • September 30, 2014

Dewi Sandra Official Site

Background Photo Hari ini website Dewi Sandra yang baru online. Ini adalah versi ke-3nya. Idenya sih sederhana, dan langsung kepikiran begitu melihat foto-foto stock album Dewi yang baru. Keren-keren banget. Emang DS kalau difoto pasti bagus. Dari sini kita ingin memaksimalkan penggunaan foto-foto yang banyak. Supaya image DS sangat bisa terlihat dengan menonjol di website. […]

  • September 30, 2014

Venus Fly Trap Planting

Percobaan kali ini adalah jangka panjang. Kita akan mencoba menghidupkan tanaman karnivora dan kita pelihara hehe. Bibitnya udah ada neh dan kalau bisa tumbuh sepertinya seru banget. Caranya lumayan agak ribet, gue pikir cuma basahin tanah, terus taruh bibitnya dan biarkan. Ternyata musti disimpen di kulkas 8 minggu segala hehehe, gila yah… Pertama-tama kita harus […]